Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Doneren

 
  Stg: Verbeter Een Leven

  Rekeningnummer:
  NL19RABO0107135922

  RSIN:
  853156396

  Kamer van Koophandel: 
  58728511

Website Bezoekers

Vandaag2
Gisteren48
Week259
Maand1556
Totaal106059

Visitor Info

  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Facebook

Waarom een nieuwe stichting?

Helaas blijkt, gezien de vele berichten in de media, dat er bij stichtingen vaak sprake is van een graaicultuur. Er ontstaat een onnodige managementlaag die gebruik maakt van gaten in de wetgeving om dankzij uw donaties er zelf beter van te worden.

Hoe kan dit?globe

Bij het graaien uit de fondsen van de stichting wordt vaak gezegd dat dit volgens de regels gegaan is. Op zich klopt dat, maar is het ook volgens uw gevoel zo? U wilt immers het goede doel helpen, maar niet de beloning voor het management en allerlei vage kantoorkosten.

Stichting Verbeter Een Leven doet het anders. De stichting wil zich vooral richten op het geven van steun door middel van gedoneerde nieuwe en gebruikte goederen, en niet door middel van het geven van geld. De enige geldmiddelen die de stichting nodig heeft zijn voor de kosten van opslag en transport van de gedoneerde goederen.

De stichting heeft toegang tot een groot netwerk van hulpverlenende organisaties in het buitenland die volgens dezelfde morele principes werken. Dit geeft u, en ons, de zekerheid dat alle goederen op de juiste plaats terecht komen.

In de statuten van de stichting is expliciet opgenomen dat geen enkel lid van het bestuur, en de vrijwilligers die meewerken aan de projecten, betaald mag worden vanuit de donaties of middels de gedoneerde goederen.

Hierop zal een periodieke controle worden gehouden door een extern bureau die voor de stichting géén kosten in rekening zal brengen. Dit bureau is gespecialiseerd in onderzoeken naar geldstromen en heeft internationale expertise, onder andere door het uitvoeren van onderzoeken in opdracht van de Europese Commissies.

Klik hier voor onze promofilm

Jaarverslagen